Grupa FSP to dystrybutor mięsa od 20 lat zajmujący się zaopatrywaniem placówek gastronomicznych w świeże, wysokiej jakości mięso. Zdajemy sobie sprawę, iż jakość składników wykorzystywanych w restauracjach, stołówkach czy hotelach ma kluczowe znaczenie w przygotowywaniu pełnowartościowych potraw. Jako profesjonalny dostawca mięsa starannie selekcjonujemy mięsa oraz przechowujemy je przy zachowaniu ścisłych standardów higienicznych, tak by mieć pewność, że nasz produkt spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagającego szefa kuchni.
W swoim asortymencie posiadamy mięsa wieprzowe, wołowe, baraninę, cielęcinę, drób oraz dziczyznę. Skontaktuj się z nami również, jeśli potrzebujesz innego rodzaju mięsa – a my je dla Ciebie zorganizujemy. Jako profesjonalny dostawca mięsa naszym priorytetem jest, aby oferowane przez nas mięso było nie tylko świeże, ale również smaczne, soczyste i aromatyczne. Jak poznać, że kupowane mięso jest dobre?
Wysoka jakość mięsa w lokalu gastronomicznym to absolutna konieczność. To, z jakiego mięsa przygotowywane są potrawy stanowi wizytówkę szefa kuchni i całego przybytku. Grupa FSP to dostawca mięsa, które pozwoli Ci zadowolić podniebienia nawet najbardziej wybrednych klientów.
Terminowość dostaw jest dla nas równie ważna, co jakość asortymentu. Dostawy wykonujemy dwa razy dziennie: w godzinach porannych i popołudniowych. Dzięki wysokiej dostępności asortymentu gwarantujemy ciągłość dostaw, dzięki czemu w Twojej kuchni mięsa zawsze będzie pod dostatkiem. Partnerskie podejście i wysoki poziom współpracy to coś, za co ceni nas wielu klientów. Odpowiedzialny dostawca mięsa wyróżnia się elastycznością i niezawodnością. Wiemy, jak ważna jest dla restauracji pewność zaopatrzenia. Dostawca godny zaufania to gwarancja niezawodności placówek gastronomicznych. Od nas zawsze na czas!
Szkolimy naszych pracowników tak, by budowali solidny system bezpieczeństwa higienicznego na każdym z etapów naszej odpowiedzialności za mięso: począwszy od nabycia surowca, przez jego odpowiednie przygotowanie i przetworzenia aż do dostarczenia klientowi. Jako profesjonalny dystrybutor mięsa osobiście dbamy o to, by przestrzegać wszelkich wymogów jakościowych i sanitarnych. Dzięki temu nasze mięso jest świeże i zdrowe. Dowodem tego są posiadane przez nas odpowiednie świadectwa i certyfikaty. Szukasz niezawodnego dostawcy mięsa do swojej restauracji? A więc trafiłeś we właściwe miejsce.