Doskonale wiemy, jak ważne jest zaopatrzenie restauracji w najwyższej jakości mięso. Grupa FSP dostarcza wyselekcjonowane rodzaje mięsa dla gastronomii – do restauracji i innych lokali, do hoteli i na potrzeby firm cateringowych. Przeczytaj, co mamy Ci do zaoferowania.
Naszym odbiorcom gwarantujemy bezpieczeństwo zaopatrzeniowe dzięki ciągłości dostaw i wysokiej dostępności asortymentów. Nasz zespół dba o to, aby zarówno w naszych magazynach, jak i w Twojej kuchni nie zabrakło świeżego i smacznego mięsa. Dzięki temu masz pewność, że zawsze będziesz miał pod ręką składniki niezbędne do przyrządzania swych potraw, co jest kluczowe w budowaniu zaufania u swych klientów.
W trosce o jakość oferowanych produktów stale utrzymujemy najwyższe standardy jakościowo-higieniczne w obrocie mięsem, które możemy potwierdzić kompletem bieżąco aktualizowanych świadectw i certyfikatów. Dwudziestoletnie doświadczenie pozwoliło nam na wypracowanie wewnątrzzakładowego systemu bezpieczeństwa higienicznego HACCP. Jego celem jest zadbanie o to, by oferowane zaopatrzenie restauracji było traktowane z należytą uwagą, starannością i dbałością o czystość i higienę na każdym etapie naszej działalności. Od samego momentu pozyskania surowca nasza wykwalifikowana i odpowiednio przeszkolona kadra pracownicza dba o właściwe warunki dla żywności. Podobnie dużą wagę przykładamy do higieny w kolejnych krokach: przygotowaniu, przetwarzaniu, konfekcjonowaniu, przechowywaniu i dostarczaniu do klientów.
W podstawowej ofercie dla klientów posiadamy wieprzowinę, wołowinę, baraninę, cielęcinę, drób (kurczak, kaczka, gęś, indyk) oraz dziczyznę (sarna, jeleń, dzik, bażant). Oprócz tego na życzenie klienta jest możliwość zamówienia również innych rodzajów mięsa. Klienci mogą wybierać różne części tuszy zwierzęcia: od antrykotu, rostbefu i karkówki, przez polędwicę, udziec i goleń, aż po żeberka czy boczek. Zajrzyj na stronę główną lub zadzwoń, by poznać całość oferowanego przez nas mięsiwa.
Zaopatrzenie restauracji jest tym, czym zajmujemy się od lat. Ciągłe zdobywanie doświadczenia, poszerzanie asortymentu i dbanie o najwyższą jakość i poziom obsługi klienta sprawia, że do dziś wielu różnych szefów kuchni zaufało nam w kwestii dostarczania mięsa do ich placówek gastronomicznych.